Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava
Ma - Pe 8:00 - 17:00
Käyttöjärjestelmän asennus

Käyttöjärjestelmän asennus

Asennamme tietokoneeseesi haluamasi Windows-käyttöjärjestelmän ja uusimmat päivitykset.

Kun tietokoneen puhdistus ei enää auta, on syytä asentaa käyttöjärjestelmä uudelleen. Täydellinen uudelleenasennus, virustorjunta, päivitykset, kaikki tarpeelliset perusohjelmat sekä tuuletusjärjestelmän puhdistus. Lopuksi testaan, että se toimii niin kuin pitää.

Ajureiden asentaminen

Ajureiden asentaminen vaatii ensin oikeiden ajureiden hankkimisen verkosta. Merkkikoneen (HP, Dell, Fujitsu jne,) ajurit haetaan valmistajan sivuilta koneen mallin tai tuotenumeron (p/n, product number) perusteella.

Komponenteista kasatun koneen ajurit pitää hakea komponenttikohtaisesti valmistajan sivuilta. Poikkeuksena näytönohjaimen ajurit haetaan näytönohjainpiirin valmistajan sivuilta, joka on yleensä AMD tai nVidia.

Ajureita tulisi olla ainakin piirisarjalle (sis. IDE ja USB), näytönohjaimelle, äänipiirille tai -kortille, verkkokortille sekä muille koneessa oleville komponenteille.

Ajureiden asentaminen
Ohjelmistojen asennus

Ohjelmistojen asennus

Ohjelmistojen asennus on suoraviivainen operaatio: halutut ohjelmistot ladataan ja asennetaan koneelle. Huomioi ohjelmistojen lisenssit ja asentaminen kaikille käyttäjille. Tässä vaiheessa on tärkeää olla tietoinen, mitä ohjelmia koneen käyttäjät tulevat oikeasti tarvitsemaan. Tämä tarkoittaa ainakin Adobe Readeria, Flash Playeria sekä muita välttämättömiä ohjelmistoja, joita peruskäyttäjä tarvitsee.

Katso myös:

Pölyjen puhdistus

Tietokoneen pölyjen puhdistus sisä- ja ulkopuolelta.

Viruksen poisto

Virusten ja muiden haittaohjelmien poisto tietoja hävittämättä.

Kiintolevyn vaihto SSD-levyyn

Nopeuta konettasi uudella SSD kiintolevyllä.
fav-alt

TIETOKONEESI EI ODOTA

MEILLÄ HUOLTOA HYLLYSSÄ

HUOLTO ALOITETAAN HETI

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.