Ennen huoltoa Usein kysyttyä Hae reittiohjeet Seuraa huoltoa
Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava Huollon tilanne

Tervetuloatietokonehuoltopalveluihin!

Ma - Pe: 08.00 - 17.00 046 590 1992

Vaihtamassa tietokonetta?

Tiedostojen kopiointi koneelta toiselle tai ulkoiselle kovalevylle

Tietokoneen tullessa epäkuntoon tai vaihdettaessa tietokoneesta toiseen.

Monilla tietokone on ollut käytössä pitkään ja sinne on kertynyt tärkeää ja joskus myös vähemmän tärkeää aineistoa. Siirrämme tiedostonne talteen joko ulkoiselle asemalle tai uudelle koneelle.

Tämän jälkeen voimme tehdä vanhan levyn datalle mitä haluat, siirtää, poistaa, tai vaan antaa sen olla levyllä. Voimme poistaa levyn vanhoista käyttöjärjestelmätiedoista ja pitää levyä vaikka varastolevynä koneessasi tai voimme tehdä vanha kovalevyn ulkoinen.

ARVIOITU HUOLTOAIKA
2-4 tuntia

HINTA ALK.
50.00€ - 80.00 €

Omalle työlle annamme kuitenkin 6:n kuukauden takuun.

Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Seunalantie 11 A 22,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Meiltä myös tiedostojen palautus

Vahinkoja sattuu meille kaikille aina joskus. Meidän alalla niitä tulee vastaan hyvinkin useasti. ATK-Tietofix tarjoaa tiedostojen palautuspalveluita kaikkiin tietoteknisiin laitteisiin.

Pystymme palauttamaan tiedostot rikkinäiseltä kovalevyltä, ellei sen kovalevy ole täysin vioittunut. Jos kiintolevy on niin rikki, ettei käyttöjärjestelmä tunnista sitä, voimme yrittää kaivaa tiedostoja erikoisohjelmilla. Yleensä kopiointi onnistuu, mutta se riippuu kiintolevyn kunnosta ja joskus saamme palautettua vain osan tiedostoista.

tiedostojen palautus

Vahingossa poistettujen tiedostojen palauttaminen on myös joissain tapauksissa mahdollista, kunhan operaatio aloitetaan mahdollisimman pian vahingon sattumisen jälkeen.

nainen

Usein kysyttyä

Miltä tallennusvälineiltä tietojen palautus onnistuu?
Pystymme palauttamaan tiedot lähes miltä tahansa digitaaliselta tallennusvälineeltä. Yleisimpiä ovat: Kovalevyt, USB muistit, muistikortit ja ulkoiset kovalevyt.
Palautuksen kesto on yleensä muutamasta työpäivästä muutamaan viikkoon. Kestoon vaikuttaa merkittävästi kovalevyn tai muun tallennusvälineen vian laatu ja varaosien saatavuus.
Tarkkaa vastausta on kuitenkin mahdotonta antaa ennen kuin olemme tutkineet kyseessä olevan kovalevyn tai muun tallennusvälineen. Epäonnistuneista tietojen palautuksista emme veloita mitään.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda laitteesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992