Tietokonehuolto - ATK-Tietofix

Ennen huoltoa Usen kysyttyä Rekisteri- ja tietosuojaseloste Lähetä meille sähköpostia
Ennen huoltoa

Suosittelemme aloittamaan huollon vian selvityksellä, jonka jälkeen tiedämme missä vika on, miten korjaus tehtäisiin ja mitkä ovat arvioidut kustannukset. Vian selvityksen jälkeen olemme aina sinuun yhteydessä ennen korjauksen aloittamista.


Suorittamallamme työllä on kuuden kuukauden työtakuu! Takuu kattaa laitekorjaus- ja asennustyöt sekä osien sopivuuden, mutta ei ohjelmisto- tai käyttövirheitä.

Miksi kannattaa valita meidät?
Yhteystiedot
Ma-Pe (8.00 - 17.00)
Puh. 046 590 1992
Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava

PC-tietokoneet

PC-tietokoneet (kaikki huoltotyöt, korjaukset, virusten ja haittaohjelmien poistot sekä tietojen palautus)

Applen tietokoneet ja laitteet

Applen Mac-tietokoneet (kaikki huollot, korjaukset ja virusten poistot sekä tietojen palautus)

Muut laitteet

Tietojen palautukset myös USB-muistitikuista ja ulkoisista kovalevyistä

Powerful Performance

Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.

Jos kustannusarvio jää alle 50% uuden hinnasta, kannattaa se vielä korjata. Jos varaosia koneeseen ei ole enää saatavana, tai muuten kustannukset nousevat kohtuuttoman korkeiksi eikä konetta kannata korjata, voin kuitenkin siirtää tiedostosi talteen. Pöytäkone on rakenteensa ja halvempien varaosien vuoksi edullisempi korjata.

Powerful Performance

Voin halutessasi huoltaa tai määrittää laitteen vian. Tavanomaiset toimenpiteet eivät poista laitevalmistajan myöntämää takuuta. Suosittelen kuitenkin kääntymään laitevioissa aina myyjän tai valmistajan puoleen, jos laitteen takuu on vielä voimassa! Valmistajan takuu ei kuitenkaan korvaa ohjelmistovikoja.

Scalable on Devices

Tietokonehuollon keskimääräinen kesto on 1 – 2 arkipäivää viasta riippuen. Voit tiedustella arviota huollon kestosta numerosta 046 590 1992.

Scalable on Devices

Yleensä aikaa ei tarvitse varata. Koska teen kotikäyntejä, soitathan etukäteen ja varmistat, että olen paikalla.

Scalable on Devices

Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan. Ota mukaan mokkula tai nettitikku, jos ongelma liittyy nettiyhteyteen. Jos tulostin täytyy asentaa, ota myös se ja sen virtalähde mukaan. Jos vika on internet-yhteydessä, ota mukaan myös käyttämäsi modeemi ja sen virtalähde.

Miksi minulla on viruksia vaikka käytän virustorjuntaohjelmistoa?

Virustorjuntaohjelmat eivät tepsi kaikkiin viruksiin koska viruksia on satoja tuhansia erilaisia. Lisäksi virustorjuntaohjelmistojen virustietokannat eivät ole aina ajan tasalla ja viruksilla on olemassa tekniikoita sekä tapoja mihin virustorjuntaohjelmat eivät pysty antamaan suojausta.

Scalable on Devices

Pyrin aina korjaamaan koneen ilman käyttöjärjestelmän uudelleenasennusta. Jos se ei ole mahdollista, otan niin sovittaessa tiedostosi talteen ennen kiintolevyn tyhjennystä, ja palautan ne takaisin asennuksen jälkeen. HUOM! Muistithan ottaa varmuuskopiot tärkeistä tiedostoistasi! Keravan Tietokonehuolto - ATK-Tietofix EI vastaa mahdollisesti kadonneista tiedostoista. Tiedostojen varmistaminen on aina asiakkaan vastuulla.

Saako kauttasi varaosia?

En pidä isoa varastoa tietokoneen osista, mutta hankin tarvittavat osat, kuten kiintolevyt, muistit ja lisäkortit paikallisista ATK-liikkeistä tai tilaamalla verkkokaupoista.

ATK-Tietofix

Usein kysyttyä

Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.

Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.

Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.

Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992

Tietokoneiden korjaus ATK-TIETOFIX - Paras ratkaisu tietokoneesi ongelmiin