Ennen huoltoa Usein kysyttyä Hae reittiohjeet Seuraa huoltoa

Tietokonehuolto - ATK-Tietofix

Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava Huollon tilanne

Tietokoneiden korjaus ja huoltopalvelu

Jos tietokoneesi on jumissa ja tarvitset korjaajaa tai uutta kalustoa vanhan tilalle yhteyttä, me laitamme tietokoneesi kuntoon. ATK-Tietofix tietokonehuolto korjaa ja huoltaa tietokoneesi ammattimaisesti yli 10 vuoden kokemuksella - tarvittaessa myös asiakkaan tiloissa.

Emme ole yksi niistä yrityksistä, jotka aikovat yrittää myydä sinulle uuden tietokoneen vain siksi, että sinulla on ongelma. Haluamme vaan korjata tietokone ja saada se toimimaan uudestaan.

ATK-Tietofix tietokonehuolto korjaa ja huoltaa tietokoneesi ammattimaisesti yli 10 vuoden kokemuksella - tarvittaessa myös asiakkaan tiloissa.

Huolto ilman ajanvarausta

Huoltopalvelumme toimii liikkeen aukioloaikoina ja voitte tuoda koneenne huoltoon ilman ajanvarausta.

nainen

Usein kysyttyä

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992