Ennen huoltoa Usein kysyttyä Hae reittiohjeet Seuraa huoltoa
Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava Huollon tilanne

Tervetuloatietokonehuoltopalveluihin!

Ma - Pe: 08.00 - 17.00 046 590 1992

Pöytätietokoneen huolto ja -korjaus

Kun kone ei enää käynnisty, se on normaalia hitaampi, jotain on mennyt rikki tai se on virusten ja haittaohjelmien saastuttama – tuo se meille huollettavaksi! Meiltä saat avun tietokoneongelmiin nopeasti, yleensä heti saman päivän aikana. Kun tarvitse apuamme, soita numeroon 046 590 1992 ja kuvaile ongelmasi omin sanoin.


Osaava ja nopea huolto

ATK-Tietofix korjaa ja huoltaa tietokoneesi ammattimaisesti yli 10 vuoden kokemuksella - tarvittaessa myös asiakkaan tiloissa.

Takuulla kuntoon!

ATK-Tietofix tuki- ja huoltotakuun turvin et maksa turhasta! Työ laskutetaan jälkikäteen, ja vasta sitten kun kone on kunnossa.

Ilmaisen diagnoosin

Tarjoamme tietokoneellesi ilmaisen diagnoosin, jonka pohjalta saat tarkan hinnan huollolle ennen huollon aloittamista.

nainen

Usein kysyttyä

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992