PÖLYJEN PUHDISTUS

Tietokoneen pölyjen puhdistus sisä- ja ulkopuolelta

Tietokoneen pölyjen puhdistus

Koneet kannattaa puhdistaa pölyistä vähintään muutaman kerran vuodessa. Lämmön kerääntyminen voi aiheuttaa ongelmia mille tahansa tietokoneelle.

Yleisesti ottaen kun kotelon sisäinen lämpötila ylittää 35 astetta, tärkeiden sisäisten komponenttien vikaantumisvaara kasvaa merkittävästi. Yleisin syy ylikuumenemiseen on pölyn kertyminen tietokoneen sisälle. Tietokoneen sähköiset komponentit tuottavat lämpöä ja tietokoneen sisällä olevat tuulettimet auttavat siirtämään ilmaa, jotta komponentit säilyttävät normaaliin toimintalämpötilansa.


Jos jäähdytys on riittämätön, kotelo voi kuumentua sisältä liikaa, jolloin komponentit voivat rikkoutua. Jos kuulet tuulettimen ääntä jatkuvasti, se voi olla ensimmäinen merkki siitä, että tietokone ei toimi parhaalla mahdollisella teholla ja ilmanvaihtokanavat saattavat olla tukossa niihin kertyneestä pölystä.


fav-alt

Tietokoneen Vuosihuolto

Tarjoushinta
79.00 €

Lue lisää

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.