toimisto (at) tietofix.fi

TIETOJA YRITYKSESTÄ

Olemme nopea, edullinen sekä ammattitaitoinen tietokonetukea- ja korjausta tarjoava yritys Keravalla. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaisten tietokoneiden, oheislaitteiden, komponenttien ja tarvikkeiden myynti, sekä huolto-, asennus- ja korjaustyöt. Korjaamme nopeasti ja näppärästi pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet sekä asennamme virustentorjunnan atk-laitteisiisi. Tarjoamme asiantuntevat palvelut myös koti- ja yrityskäynteinä ajanvarauksella.

Lisäksi suunnittelemme yrityksille, yksityishenkilöille ja muille responsiiviset, näyttävät ja selkeät kotisivut, jotka näyttävät hyviltä kaikilla päätelaitteilla. Työskentelemme monenlaisten projektien kanssa, logojen suunnittelusta monimutkaisiin CMS- ja verkkokauppajärjestelmiin. Riippumatta siitä, oletko yksityinen asiakas vai suuri yritys, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Et tule katumaan sitä.

yritys

Meiltä saat aina ilmaisen kustannusarvion ennen huollon aloittamista.

Soita tai lähetä meille sähköpostia, me olemme avoinna arkisin klo 8-17. Kaikkiin huoltotöihimme väh. 6kk TAKUU

Kuvia huollostammeAsiakas on meille tärkein

Tarjoamme asiantuntevat palvelut myös koti- ja yrityskäynteinä ajanvarauksella. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa ATK-Ongelmissa.

Asiakastyytyväisyys
93%
Huolletut koneet
100%
Onnistumisprosentti
95%
Palaavat asiakkaat
79%

Asiakkaamme kertovat palvelustamme

Todella hyvä paikka. Sain läppärini huollettuna yhdessä yössä ja viikonloppuna! Samalla sain hyviä vinkkejä. Suosittelen.

Miisa Ahonen

Sain erinomaista - asintuntevaa ja nopeaa - asennuspalvelua sekä myös hyviä neuvoja hankittuani uuden tietokoneen rikkoutuneen tilalle.

Maija Länsimäki

Olipas erinomaista ja laadukasta palvelua. Kun aamulla soitin, jo puolen tunnin kuluttua olit kotonamme ratkaisemassa yhteyspulmiamme.

Veikko T. Valkonen

Kiitos sinulle, kun sait pelastettua tiedostot ja suurimman osan ohjelmistoista jo toimintakuntoon ja koneeni toimii taas!

Heli Årgen

Kiitoksia palvelusta tietokoneeni huolloista joita ole saanut nopeasti tilattuani. Lisäksi ohjelmien täydennyksistä KIITOKSIN.

Heikki Mäki

Miksi kannattaa valita meidät?

Asiakaspalvelu on näkyvästi esillä toiminnassamme ja tärkein tavoitteemme onkin tyytyväinen asiakas. Lisäksi haluamme tarjota palvelut nopeasti, luotettavasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Yli 7 vuotta kokemusta. Luotettava perheyritys.

Tietokone on henkilökohtainen laite. Kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Ammattitaitoinen ja asialleen omistautunut atk-huoltotiimi

Hinta-laatusuhteen parhaimmistoa ja rahoille aidosti vastinetta.

drosanski

Stanislav Drosanski

Yrittäjä

Tietoja minusta

Olen työskennellyt alalla 6 vuotta joista yrittäjänä reilut 3 vuotta. Minulle tärkeää on työn huolellinen lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

Otan töitä vastaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos en heti vastaa saatan olla korjauskäynnillä tai muissa askareissa. Soitan takaisin, jos olen huonossa paikassa, enkä pääse vastaamaan heti.

Ota minuun yhteyttä

Instagram

@atktietofix