Tietoja yrityksestä

Tietokoneiden huoltoa edullisesti.
tietoja yrityksestä

ATK-Tietofix on tietokoneiden nopea ja edullinen korjausliike. Huollamme ja korjaamme takuutyönä kaikkiin eri merkkeihin ja malleihin.

Olemme nopea, edullinen sekä ammattitaitoinen tietokonetukea- ja korjausta tarjoava yritys Keravalla. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaisten tietokoneiden, oheislaitteiden, komponenttien ja tarvikkeiden myynti, sekä huolto-, asennus- ja korjaustyöt. Korjaamme nopeasti ja näppärästi pöytätietokoneet ja kannettavat tietokoneet sekä asennamme virustentorjunnan atk-laitteisiisi. Tarjoamme asiantuntevat palvelut myös koti- ja yrityskäynteinä ajanvarauksella.

Tietokonehuolto palvelua tarjoamme Kerava, Tuusula, Järvenpää ja Vantaa alueella. Jos sinulla on ongelmia uuden tietokoneen käyttöönotossa tai ohjelmien asennuksessa, ota yhteyttä, niin hoidetaan koneesi kuntoon!

Miksi kannattaa valita meidät?

Asiakaspalvelu on näkyvästi esillä toiminnassamme ja tärkein tavoitteemme onkin tyytyväinen asiakas. Lisäksi haluamme tarjota palvelut nopeasti, luotettavasti ja kilpailukykyiseen hintaan.


Yli 6 vuotta kokemusta. Luotettava perheyritys.

Tietokone on henkilökohtainen laite. Kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Ammattitaitoinen ja asialleen omistautunut atk-huoltotiimi

Hinta-laatusuhteen parhaimmistoa ja rahoille aidosti vastinetta.

Puhelinnumero
046 590 1992
Sähköposti
toimisto (at) tietofix.fi
EI AINA
KANNATA OSTA UUTTA
Palvelemme
MA-Pe: 08:00 - 17:00
Annamme
6 kk työtakuu!
drosanski

Stanislav Drosanski

Yrittäjä

Tietoja minusta

Olen työskennellyt alalla 6 vuotta joista yrittäjänä reilut 3 vuotta. Minulle tärkeää on työn huolellinen lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

Otan töitä vastaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos en heti vastaa saatan olla korjauskäynnillä tai muissa askareissa. Soitan takaisin, jos olen huonossa paikassa, enkä pääse vastaamaan heti.

Ota minuun yhteyttä

Tykkää Facebookissa