Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava
Ma - Pe 8:00 - 17:00
yritys

Tietoja yrityksestä

ATK-Tietofix on nopea, edullinen sekä ammattitaitoinen tietokonetukea- ja korjausta tarjoava yritys Keravalla. Palveluihimme kuuluvat kaikenlaisten tietokoneiden, oheislaitteiden, komponenttien ja tarvikkeiden myynti, sekä huolto-, asennus- ja korjaustyöt, tarvittavine purkutöineen.

Jos tietokoneesi on jumissa ja tarvitset korjaajaa tai uutta kalustoa vanhan tilalle ota yhteyttä, me laitamme tietokoneesi kuntoon. Tarjoamme asiantuntevat palvelut myös koti- ja yrityskäynteinä ajanvarauksella. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa ATK-Ongelmissa.

Ilmaisen diagnoosin

Nopea huolto

100% tyytyväisyystakuu

tervetuloa kaikilla

Tervetuloa!

Asiakas on meille tärkein

Meiltä saat aina ilmaisen kustannusarvion ennen huollon aloittamista.

Huolletut koneet
97%
Onnistumisprosentti
95%
Asiakastyytyväisyys
93%
Palaavat asiakkaat
79%

Asiakkaamme kertovat palvelustamme

Todella hyvä paikka. Sain läppärini huollettuna yhdessä yössä ja viikonloppuna! Samalla sain hyviä vinkkejä. Suosittelen.

Miisa Ahonen

Sain erinomaista - asintuntevaa ja nopeaa - asennuspalvelua sekä myös hyviä neuvoja hankittuani uuden tietokoneen rikkoutuneen tilalle.

Maija Länsimäki

Olipas erinomaista ja laadukasta palvelua. Kun aamulla soitin, jo puolen tunnin kuluttua olit kotonamme ratkaisemassa yhteyspulmiamme.

Veikko T. Valkonen

Kiitos sinulle, kun sait pelastettua tiedostot ja suurimman osan ohjelmistoista jo toimintakuntoon ja koneeni toimii taas!

Heli Årgen

Kiitoksia palvelusta tietokoneeni huolloista joita ole saanut nopeasti tilattuani. Lisäksi ohjelmien täydennyksistä KIITOKSIN.

Heikki Mäki

Miksi kannattaa valita meidät?

Asiakaspalvelu on näkyvästi esillä toiminnassamme ja tärkein tavoitteemme onkin tyytyväinen asiakas. Lisäksi haluamme tarjota palvelut nopeasti, luotettavasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Yli 10 vuotta kokemusta. Luotettava perheyritys.

Tietokone on henkilökohtainen laite. Kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Ammattitaitoinen ja asialleen omistautunut atk-huoltotiimi

Hinta-laatusuhteen parhaimmistoa ja rahoille aidosti vastinetta.

Kuvia huollostamme

Seuraa meitä instagramissa @atktietofix

drosanski

Stanislav Drosanski

Yrittäjä

Tietoja minusta

Olen työskennellyt alalla 10 vuotta joista yrittäjänä reilut 4 vuotta. Minulle tärkeää on työn huolellinen lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

Otan töitä vastaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos en heti vastaa saatan olla korjauskäynnillä tai muissa askareissa. Soitan takaisin, jos olen huonossa paikassa, enkä pääse vastaamaan heti.

Lähetä viesti

Facebook