KOVALEVYN VAIHTO SSD-LEVYYN

Nopeuta konettasi uudella SSD kiintolevyllä. SSD nopeuttaa jokaisen tietokoneen toimintaa.

KOVALEVYN VAIHTO SSD-LEVYYN + TIETOJEN SIIRTO

Toimiiko kannettavasi hitaasti tai onko se hiljattain hidastunut? Nopeuta konettasi uudella SSD kiintolevyllä. SSD nopeuttaa jokaisen tietokoneen toimintaa.

Kun tietokone on hidas, on SSD-levy usein tehokkain ratkaisu koneen elvyttämiseksi.
Voimme nopeuttaa hidasta tietokonettasi päivittämällä siihen uudenlaisen SSD-kiintolevyn. Näin vanhakin kone on jopa nopeampi kuin kaupasta ostettu uusi! Lisäksi SSD-levy säästää energiaa ja voi lisätä kannettavan koneen akkukestoa jopa 30 minuutilla. Vanha levyn kopioidaan uudelle SSD levylle niin että kaikki tiedot ovat paikalla ja kaikki toimii niin kuin ennenkin, paitsi puolet nopeammin! Levy voidaan vaihtaa lähes kaikkiin pöytäkoneisiin, kannettaviin ja Macbookkeihin.

Voit myös tuoda oman SSD-levyn ja vaihdon hinta on 65€.

SSD -levyn hinta ja asennustyö

120GB SSD kiintolevy + työ - yhteensä 139.90 EUR

240GB SSD kiintolevy + työ - yhteensä 165.90 EUR

480GB SSD kiintolevy + työ - yhteensä 234.90 EUR


fav-alt

Tietokoneen Vuosihuolto

Tarjoushinta
79.00 €

Lue lisää

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.