KOTIKÄYNTI

Sinun ei tarvitse lähteä mihinkään, vaan me tulemme luoksesi!

Tietokonehuolto - suoraan kotiin tai työpaikalle

Kotikäynti on asiakkaalle helppo ja edullinen tapa saada IT-asiat kuntoon. Tarjoamme sinulle edullisen ja vaivattoman mahdollisuuden korjauttaa laitteesi.

Kotikäynti kestää korkeintaan 3 tuntia. Mikäli ongelman ratkaiseminen vaatii enemmän aikaa, niin otamme laitteen toimipisteeseemme. Tällöin työ tehdään normaalin hinnastomme mukaan ilman tuntiveloitusta.

kotikaynti

Veloituksemme on 58 €/h + käyntimaksu 10 €, minimiveloitus 1h. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kotikäynnin voit maksaa myös pankkikortilla käynnin yhteydessä. Meillä on korttimaksupääte johon sopii Visa, MasterCard ja Maestro.

Kotikäyntejä tarjoamme Kerava, Tuusula, Järvenpää ja Vantaa.

Palveluesimerkkejä:

  • Modeemi avaimet käteen
  • Langattoman (WLAN/3G/4G) verkon asennus ja salaus
  • Uuden kannettavan tietokoneen tai tabletin käyttöönottoon laittaminen.
  • Virusten tai haittaohjelmistojen poisto konelta
  • Nettiyhteyden tarkistus ja korjaus
  • Tulostimen ja/tai muun ulkoisen laitteen asennus.
  • Sähköpostin asennus (oikea SMTP-palvelin, sähköpostin käyttö useammalta koneelta jne.)

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

-45% hinnoisa on huomioitu verottajan hyväksymä kotitalousvähennyksen osuus. Kotitalousvähennyksen omavastuu 100 €/ vuosi.

fav-alt

Tietokoneen Vuosihuolto

Tarjoushinta
79.00 €

Lue lisää

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.