Tietokonehuolto - ATK-Tietofix

Ennen huoltoa Usen kysyttyä Rekisteri- ja tietosuojaseloste Lähetä meille sähköpostia
Ennen huoltoa

Suosittelemme aloittamaan huollon vian selvityksellä, jonka jälkeen tiedämme missä vika on, miten korjaus tehtäisiin ja mitkä ovat arvioidut kustannukset. Vian selvityksen jälkeen olemme aina sinuun yhteydessä ennen korjauksen aloittamista.


Suorittamallamme työllä on kuuden kuukauden työtakuu! Takuu kattaa laitekorjaus- ja asennustyöt sekä osien sopivuuden, mutta ei ohjelmisto- tai käyttövirheitä.

Miksi kannattaa valita meidät?
Yhteystiedot
Ma-Pe (8.00 - 17.00)
Puh. 046 590 1992
Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava

Saranat ja näytön muovit vaihto.
Kannettavan tietokoneen saranoiden korjaus.

Erittäin yleinen vaiva kannettavan tietokoneen ikääntyessä on kannen väsyminen läheltä saranakohtia. Saranat ovat rakenteeltaan melko jäykät ihan tarkoituksella, sillä kannen on jäätävä raolleen siten, miten käyttäjä sen haluaa jättää.

Tuo kaikki vääntöjännitys kohdistuu kannen alaosaan, ja ajan saatossa aikaansaa väsymismurtuman tapauksesta riippuen sekä näyttöä tukeviin rautoihin, että kanteen, jolloin vaurio ilmestyy myös näkyville. Pahimmassa tapauksessa kansi repeää niin, ettei sitä enää saa kiinni.

Melkein mikä tahansa mallin näytön saranoiden vaihto onnistuu toteutua meidän kautta.

Kannettavan saranoiden korjaamisen hinta riippuu merkistä ja mallista.

Voit kysyä meiltä saranoiden vaihtoon liittyvistä asioista soittamalla numeroon: 046 590 1992 tai lähettämällä sähköpostia: toimisto (at) tietofix.fi. Käytämme kaikissa huolloissa vain laadukkaita varaosia.

Näytön saranoiden vaihtaminen

  • Vaihtotyö45,00 €
  • Huoltoaika2-4 tuntia
  • Takuu12 kuukautta
Puhelinnumero
046 590 1992
Sähköposti
toimito(at)tietofix.fi
Käynttiosoite
Seunalantie 11 A 22,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)
ATK-Tietofix

Usein kysyttyä

Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.

Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.

Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.

Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992

Tietokoneiden korjaus ATK-TIETOFIX - Paras ratkaisu tietokoneesi ongelmiin