Tietokonehuolto - ATK-Tietofix

Ennen huoltoa Usen kysyttyä Rekisteri- ja tietosuojaseloste Lähetä meille sähköpostia
Ennen huoltoa

Suosittelemme aloittamaan huollon vian selvityksellä, jonka jälkeen tiedämme missä vika on, miten korjaus tehtäisiin ja mitkä ovat arvioidut kustannukset. Vian selvityksen jälkeen olemme aina sinuun yhteydessä ennen korjauksen aloittamista.


Suorittamallamme työllä on kuuden kuukauden työtakuu! Takuu kattaa laitekorjaus- ja asennustyöt sekä osien sopivuuden, mutta ei ohjelmisto- tai käyttövirheitä.

Miksi kannattaa valita meidät?
Yhteystiedot
Ma-Pe (8.00 - 17.00)
Puh. 046 590 1992
Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava

Kannettavan tietokoneen näppäimistön vaihto.
Eikö näppäimistö toimi lainkaan?

Kannettavan tietokoneen yksi tyypillistä ongelmista on näppäimistö. Yksi yleisimmistä kannettavan näppäimistön ongelmista on vaurioituneet nappit tai huono yhteys kannettavan tietokoneen näppäimistön ja emolevyn välillä.

Vaihdamme tai korjaamme kannettavista tietokoneista rikkoutuneet näppäimistöt tai näytöt sekä korjaamme mahdollisuuksien mukaan nestevahinkoja. Ensin koneelle tehdään ilmainen tekninen arviointi, jossa kaikki komponentit testataan läpi.

Uuden kannettavan näppäimistön saapuminen voi kestää jopa 7-14 päivää, jos meidän on tilattava uusi.

Kesto:

Voimme asentaa uuden näppäimistön vain muutaman minuutin, jos näppäimistö on saatavilla varastossa.. Käytämme kaikissa huolloissa vain laadukkaita varaosia.

Asennustyö hinta: 40,00 €

Palvelun hinta on vain uuden näppäimistön asennus. Näppäimistön hinta ei sisälly hintaan. Kannettavan tietokoneen näppäimistöt vaihtelevat hintaan 65 € - 145 € kannettavan tietokoneen merkistä ja mallista riippuen.

Näppäimistön vaihto

  • Asennushinta40,00 €
  • HuoltoaikaSoita ja kysy lisää
  • Takuu1 Vuosi
Puhelinnumero
046 590 1992
Sähköposti
toimito(at)tietofix.fi
Käynttiosoite
Seunalantie 11 A 22,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)
ATK-Tietofix

Usein kysyttyä

Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.

Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.

Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.

Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992

Tietokoneiden korjaus ATK-TIETOFIX - Paras ratkaisu tietokoneesi ongelmiin