Ennen huoltoa Usein kysyttyä Hae reittiohjeet Seuraa huoltoa

Tietokonehuolto - ATK-Tietofix

Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava Huollon tilanne

Tervetuloatietokonehuoltopalveluihin!

Ma - Pe: 08.00 - 17.00 046 590 1992

Näppäimistön vaihto

  • Hinta40,00 €
  • Huoltoaika1-2 tuntia
  • Takuu1 Vuosi
Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Seunalantie 11 A 22,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Eikö näppäimistö toimi lainkaan?

Kannettavan tietokoneen näppäimistön vaihto.

Kannettavan tietokoneen yksi tyypillistä ongelmista on näppäimistö. Yksi yleisimmistä kannettavan näppäimistön ongelmista on vaurioituneet nappit tai huono yhteys kannettavan tietokoneen näppäimistön ja emolevyn välillä.

Vaihdamme tai korjaamme kannettavista tietokoneista rikkoutuneet näppäimistöt tai näytöt sekä korjaamme mahdollisuuksien mukaan nestevahinkoja. Ensin koneelle tehdään ilmainen tekninen arviointi, jossa kaikki komponentit testataan läpi.

Uuden kannettavan näppäimistön saapuminen voi kestää jopa 7-14 päivää, jos meidän on tilattava uusi.

Kesto:

Voimme asentaa uuden näppäimistön vain muutaman tunnin, jos näppäimistö on saatavilla varastossa.

Asennustyö hinta: 40,00 €

Palvelun hinta on vain uuden näppäimistön asennus. Näppäimistön hinta ei sisälly hintaan. Kannettavan tietokoneen näppäimistöt vaihtelevat hintaan 25 € - 125 € kannettavan tietokoneen merkistä ja mallista riippuen.

Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Seunalantie 11 A 22,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Kaatuiko juoma läppärin näppäimistölle?

Kun kannettavan tietokoneen päälle kaatuu nestettä, on vaarana, että koko kone menee rikki. Jos näppäimistölle on kaatunut nestettä, sammuta tietokone välittömästi älkä käynnistä enää ja tuo laitteesi mahdollisimman pian huoltoon.

Älä yritä käynnistää sitä uudelleen. Tietokoneessa on sama juttu kuin matkapuhelimessa – sähkö ja neste eivät sovi yhteen. Kone voi kuitenkin olla pelastettavissa.

Neste näppäimistölle

Nesteen aiheuttamat vauriot ovat ikäviä, koska vikoja saattaa ilmetä paljon myöhemmin, vaikka kone vaikuttaisikin kuivauksen jälkeen toimivan Siksi koneen vieminen huoltoliikkeeseen voi olla hyvä ratkaisu. Huoltoliikkeeseen kannattaa olla yhteydessä myös siksi, että tietokoneen kovalevy, jossa kaikki tärkeät tiedostot sijaitsevat, on yleensä pelastettavissa. Se voi onnistua, vaikka kone olisikin mennyt kastumisen seurauksena rikki.

nainen

Usein kysyttyä

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992