toimisto (at) tietofix.fi
Kannettavan näppäimistön korjaus

NÄPPÄIMISTÖN KORJAUS & VAIHTO

Kannettavan tietokoneen yksi tyypillistä ongelmista on näppäimistö. Useasti näppäimistön vika johtuu valmistusvirheestä tai väärästä ja huolimattomasta käytöstä.

Usein näppäimistön viallisten näppäinten korjaus on mahdollista, mutta joissakin tilanteissa koko näppäimistö tulee vaihtaa.

KAATUIKO KONEEN PÄÄLLE NESTETTÄ

Kun kannettavan tietokoneen päälle kaatuu nestettä, on vaarana, että koko kone menee rikki. Jos näppäimistölle on kaatunut nestettä, sammuta tietokone välittömästi älkä käynnistä enää ja tuo laitteesi mahdollisimman pian huoltoon.

Vaihdamme kannettavista tietokoneista rikkoutuneet näppäimistöt tai näytöt sekä korjaamme mahdollisuuksien mukaan nestevahinkoja. Ensin koneelle tehdään ilmainen tekninen arviointi, jossa kaikki komponentit testataan läpi.

Awesome Image

Asennustyö hinta: 49€

HUOM! Asennuksen hintaan ei kuulu näppäimistö, näppäimistön hinta veloitetaan erikseen. Kannettavan näppäimistön hinta riippuu merkistä ja mallista.

Mikäli kannettavan huolto tai korjaus ei kannata, halutessasi otamme talteen kaikki tärkeät tiedostot.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Porvoonkatu 4 C 72,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Vuosihuoltopaketti
TARJOUSHINTA 79.00 €

Lue lisää

Yrityksemme toimii vain luotettavien toimittajien kanssa, joten toimitusaika on lyhyt.

fav-alt

TIETOKONEESI EI ODOTA

MEILLÄ HUOLTOA HYLLYSSÄ

HUOLTO ALOITETAAN HETI

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.