toimisto (at) tietofix.fi
Tietokoneiden kasaus

Tietokoneiden kasaus

PC-tietokoneen kasauksen tilaamistasi osista.

Jos suunnittelet uutta pöytätietokonetta tai olet jo ostanut komponentit, kasaamme keskusyksikön käyttövalmiiksi puolestasi.

Palvelu sisältää:

- komponenttien yhteensopivuuden tarkastus (jos tilaamissasi komponenteissa on yhteensopivuusongelmia, otamme sinuun yhteyttä ennen koneen kasausta. Emme siis kasaa sinulle toimimatonta konetta.)

- kotelon, virtalähteen, prosessorin, muistien, näytönohjaimen, optisen aseman, kovalevyn, lisäkorttien ja tuulettimien asennuksen (tai useamman osan asennuksen, jos esim. kovalevyjä tai optisia asemia tulee useampia, ne asennetaan samaan hintaan)

Palvelu sisältää
Kokoonpanon lopullinen testaus

Kokoonpanon lopullinen testaus

Koneen kasaus jälkeen varmistamme, että koneessa kaikki toimii kutakuinkin niin kuin pitääkin.

Jos meille jää joku asia epäselväksi niin otamme yhteyttä ennen koneen kasausta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Porvoonkatu 4 C 72,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Vuosihuoltopaketti
TARJOUSHINTA 79.00 €

Lue lisää
fav-alt

TIETOKONEESI EI ODOTA

MEILLÄ HUOLTOA HYLLYSSÄ

HUOLTO ALOITETAAN HETI

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.