Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava
Ma - Pe 8:00 - 17:00
Tietokoneiden kokoaminen

Tietokoneen kasaus

PC-tietokoneen kasauksen tilaamistasi osista nopeasti ja edullisesti.

Jos suunnittelet uutta pöytätietokonetta tai olet jo ostanut komponentit, kasaamme keskusyksikön käyttövalmiiksi puolestasi. Koneen kasaus jälkeen varmistamme, että koneessa kaikki toimii kutakuinkin niin kuin pitääkin.

Jos meille jää joku asia epäselväksi niin otamme yhteyttä ennen koneen kasausta.

Palvelu sisältää:

- komponenttien yhteensopivuuden tarkastus (jos tilaamissasi komponenteissa on yhteensopivuusongelmia, otamme sinuun yhteyttä ennen koneen kasausta. Emme siis kasaa sinulle toimimatonta konetta.)

- kotelon, virtalähteen, prosessorin, muistien, näytönohjaimen, optisen aseman, kovalevyn, lisäkorttien ja tuulettimien asennuksen (tai useamman osan asennuksen, jos esim. kovalevyjä tai optisia asemia tulee useampia, ne asennetaan samaan hintaan)

Kokoonpanon lopullinen testaus

Koneen kasaus jälkeen varmistamme, että koneessa kaikki toimii kutakuinkin niin kuin pitääkin. Jos meille jää joku asia epäselväksi niin otamme yhteyttä ennen koneen kasausta.

Lopullinen testaus

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Porvoonkatu 4 C 72,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Vuosihuoltopaketti
TARJOUSHINTA 79.00 €

Lue lisää
fav-alt

TIETOKONEESI EI ODOTA

MEILLÄ HUOLTOA HYLLYSSÄ

HUOLTO ALOITETAAN HETI

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.