Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava
Ma - Pe 8:00 - 17:00
Kannettavan näytön vaihto

Kannettavan näytön vaihto

Onko kannettavasta tietokoneestasi hajonnut näyttö? Melkein mikä tahansa mallin näytön vaihto onnistuu toteutua meidän kautta.

Tyypillistä että kannettavalla menee rikki näyttö. Yleensä ne rikkoutuvat kun tietokone putoaa tai jotakin putoaa sen päälle. Joskus taas näytön sisällä oleva taustavalo voi rikkoutua tai vanhentua käytön myötä, mikä tarkoittaa sitä, että koko näyttö joudutaan vaihtamaan.

Näytön itsenäinen vaihto ei ole suositeltavaa. Työ edellyttää paitsi äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta, myös vahvaa kokemusta. On parasta heti ottaa yhteyttä meidän huoltoon.

ARVIOITU HUOLTOAIKA: 1-3 työpäivää

Vaihdamme paljon kannettavien tietokoneiden näyttöjä asiakkaillemme. Tarjoamme uuden merkkivaihtonäytön, joka sisältää yleensä 1-2 vuoden takuun.

Kannettavan näytön vaihto alk. 99,00 € merkistä ja mallista riippuen.

ARVIOITU HUOLTOAIKA
1-3 työpäivää

NÄYTÖN VAIHDOLLE
myönnämme 1-2 vuoden takuun

näytön vaihto 1
näytön vaihto 2
näytön korjaus
näytön korjaus 2

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Porvoonkatu 4 C 72,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Vuosihuoltopaketti
TARJOUSHINTA 79.00 €

Lue lisää

Yrityksemme toimii vain luotettavien toimittajien kanssa, joten toimitusaika on lyhyt.

fav-alt

TIETOKONEESI EI ODOTA

MEILLÄ HUOLTOA HYLLYSSÄ

HUOLTO ALOITETAAN HETI

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.