Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava
Ma - Pe 8:00 - 17:00
Mac- huolto ja korjaus

MAC HUOLTO JA KORJAUS

Me hoidamme Mac-tietokoneesi käyttöjärjestelmä- ja ohjelmistopäivitykset, muistilisäykset ja kovalevyn vaihdot.

Voit jättää viallisen laitteesi ilmaiseen vianselvitykseen, vaikka takuu ei olisikaan enää voimassa. Teemme huoltoarvion ja ehdotamme miten ongelma voitaisiin ratkaista.

Ennen korjaustöiden aloittamista varmistamme, onko laitteen korjaaminen taloudellisesti järkevää vai kannattaako ostaa uusi.

Suosittelemme aloittamaan huollon vian selvityksellä, jonka jälkeen tiedämme missä vika on, miten korjaus tehtäisiin ja mitkä ovat arvioidut kustannukset.

Tällöin koneelle tehdään ilmainen tekninen arviointi jossa viat, korjauskustannukset ja korjausaikataulu selvitetään. Tekninen arviointi vie yleensä vain muutaman tunnin. Vian selvityksen jälkeen olemme aina sinuun yhteydessä ennen korjauksen aloittamista.

IMAC JA MACBOOK PALVELUESIMERKKEJÄ

Suoritamme viruspoistoa, uudelleen asennusta, korjausta, tiedostonpalautusta, vianmääritystä, näytönvaihtoa ja paljon muuta.

  • Vikakorjaukset ja vahinkoarviot
  • Laite- ja ohjelmisto asennukset
  • Mac OS asennus ja päivitys
  • Jäähdytysjärjestelmän puhdistus
  • RAM-Muistin lisäys/vaihto
  • Komponentin asennus/vaihto
  • Virusten- ja haittaohjelmien poisto
mac huolto
mac korjaus

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Porvoonkatu 4 C 72,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Vuosihuoltopaketti
TARJOUSHINTA 79.00 €

Lue lisää
fav-alt

TIETOKONEESI EI ODOTA

MEILLÄ HUOLTOA HYLLYSSÄ

HUOLTO ALOITETAAN HETI

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.