Tietokonehuolto - ATK-Tietofix

Tiedostojen palautus

  • Hintaalk. 70,00 €
  • HuoltoaikaSoita
  • Takuu-
Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Seunalantie 11 A 22,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Lue lisää yhteistyökumppanistamme
Ibas Kroll Ontrackista

Tiedostojen palautus rikkinäiseltä kovalevyltä

Hajonneen kiintolevyn tiedostojen palautus

Pystymme palauttamaan tiedostot rikkinäiseltä kovalevyltä, ellei sen kovalevy ole täysin vioittunut. Jos kiintolevy on niin rikki, ettei käyttöjärjestelmä tunnista sitä, voimme yrittää kaivaa tiedostoja erikoisohjelmilla.

Yleensä kopiointi onnistuu, mutta se riippuu kiintolevyn kunnosta ja joskus saamme palautettua vain osan tiedostoista. Emme rahasta asiakkaamme hädällä, vaan tarjoamme aina tapauskohtaisesti edullisimman ja parhaimman tavan palautukseen.

Mikäli työ ei onnistu meiltä, tarjoamme maailmankuulujen yhteistyökumppaneidemme palveluja. Palvelun tuottaa maailman johtavana tietojen pelastamisen asiantuntijana tunnettu Ibas Ontrack, joka pelastaa vuosittain yli 25.000.000 gigatavua asiakkaidensa tiedostoja.

Jos levyasemasi pitää epätavallista ääntä, sammuta se heti.

Onnistumisprosentti on parempi, mikäli tapahtuneen virheen jälkeen et käytä kyseistä tallennuslaitetta ollenkaan. Älä tee mitään, mistä et ole täysin varma tai mikä voi aiheuttaa lisää vahinkoa.

Tiedostojen palautus on aikaa vievää työtä, niin sitä ei valitettavasti voida tehdä kotikäyntinä.

Olipa kerran vahinko…

Vahinkoja sattuu meille kaikille aina joskus. Meidän alalla niitä tulee vastaan hyvinkin useasti.

Vahingossa poistettujen tiedostojen palauttaminen on myös joissain tapauksissa mahdollista, kunhan operaatio aloitetaan mahdollisimman pian vahingon sattumisen jälkeen. Siirrämme tietokoneesi kiintolevyltä, USB-tikulta tai kamerasi muistikortilta kadonneet kuvat ja tiedostot valitsemallesi medialle, toiselle kiintolevylle, USB-tikulle tai CD-R / DVD-R -medialle.

nainen

Usein kysyttyä

Miltä tallennusvälineiltä tietojen palautus onnistuu?
Pystymme palauttamaan tiedot lähes miltä tahansa digitaaliselta tallennusvälineeltä. Yleisimpiä ovat: Kovalevyt, USB muistit, muistikortit ja ulkoiset kovalevyt.
Palautuksen kesto on yleensä muutamasta työpäivästä muutamaan viikkoon. Kestoon vaikuttaa merkittävästi kovalevyn tai muun tallennusvälineen vian laatu ja varaosien saatavuus.
Tarkkaa vastausta on kuitenkin mahdotonta antaa ennen kuin olemme tutkineet kyseessä olevan kovalevyn tai muun tallennusvälineen. Epäonnistuneista tietojen palautuksista emme veloita mitään.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda laitteesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992