Tietokonehuolto - ATK-Tietofix

https://tietofix.fi

TIEDOSTOJEN PALAUTUS

TIEDOSTOJEN PALAUTUS RIKKINÄISELTÄ KOVALEVYTLÄ

Tiedostojen palautus - ATK-Tietofix Tiedostojen pelastus rikkinäiseltä kovalevyltä Tietojen palautus
Tiedostojen palautus/pelastus

Tiedostojen palautus rikkinäiseltä/viallisetla kovalevyltä tai muistitikulta.

Kovalevy tai muistitikku ei anna välttämättä mitään merkkiä ennen vioittumista. Edellisenä iltana hyvin toiminut tietokone voi seuraavana päivänä jäädä käynnistymättä kiintolevyn vian takia. Joskus saattaa käydä niin, että alustaa väärän kiintolevyn tai asentaa käyttöjärjestelmän kiintolevylle johon sitä ei ollut tarkoitus asentaa. Kaikissa tapauksisssa todennäköisyys tiedostojen menetykselle on suuri.

Pystymme palauttamaan tiedostot rikkinäiseltä kovalevyltä, ellei sen kovalevy ole täysin vioittunut. Jos kiintolevy on niin rikki, ettei käyttöjärjestelmä tunnista sitä, voimme yrittää kaivaa tiedostoja erikoisohjelmilla. Yleensä kopiointi onnistuu, mutta se riippuu kiintolevyn kunnosta ja joskus saamme palautettua vain osan tiedostoista.

Mikäli työ ei onnistu meiltä, tarjoamme maailmankuulujen yhteistyökumppaneidemme palveluja. Palvelun tuottaa maailman johtavana tietojen pelastamisen asiantuntijana tunnettu Twebs Oy:n , joka pelastaa vuosittain yli 25.000.000 gigatavua asiakkaidensa tiedostoja.

Voinko yrittää palauttaa tiedostoja itse?

Tiedostojen palautuksen kannalta on tärkeää, että toimet tietokoneella lopetetaan välittömästi siinä vaiheessa, kun levyrikko havaitaan. Useimmissa tapauksissa kaikki omat korjaus- ja asennustoimet voivat ylikirjoittaa levyllä olevaa dataa, jolloin tiedostojen palautuksen onnistuminen pienenee. Sammuta siis kone tai poista mustitikku asemasta heti, kun havaitse ongelmia kiintolevyn tai muistitikun käytössä.

Tiedostojen palautuksen hinta

Tiedostojen palautuksen hinta vaihtelee sen mukaan minkälaisesta viasta on kyse. Tarkka hinta-arvio saadaan ainoastaan tutkimalla vioittunut levy tai muistitikku.

TIEDOSTOJEN PALAUTUS
 • Hinta Soita ja kysy
 • HuoltoaikaSoita ja kysy
 • Työtakuu-
 • Puhelinnumero
 • 046 590 1992
 • Sähköposti
 • toimisto(at)tietofix.fi
 • Käynttiosoite
 • Killinkatu 4,
  08150 Lohja
 • Aukioloajat
 • Ma - Pe: 8:00 - 17:00
  La - Su: (sop. mukaan)
 • Tietokoneiden korjaus ATK-Tietofix - Paras ratkaisu tietokoneesi ongelmiin

  Asiakaspalvelu - ATK-Tietofix

  Usein kysyttyä

  Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
  Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
  Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
  Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

  Ei aina kannata osta uutta

  Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

  6:n kuukauden työtakuu
  Korjaukset heti samana päivänä
  Huolto ilman ajanvarausta
  Ilmaisen diagnoosin
  Oliko sinulla jotain kysyttävää?
  +358 46 590 1992
  Aukioloajat
  Aukioloajat
  Ma-Pe (8.00 - 17.00)
  Puhelinnumero
  Puhelinnumero
  046 590 1992
  Sähköposti
  Sähköposti
  toimisto (at) tietofix.fi
  Ennen huoltoa Usein kysyttyä Tietosuojaseloste Lähetä viesti
  Ylös