Ennen huoltoa Usein kysyttyä Hae reittiohjeet Seuraa huoltoa
Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava Huollon tilanne

Tervetuloatietokonehuoltopalveluihin!

Ma - Pe: 08.00 - 17.00 046 590 1992

Tiedostojen palautus rikkinäiseltä kovalevyltä

Tiedostojen palautus vialliselta kiintolevyltä tai muistitikulta.

Kiintolevy tai muistitikku ei anna välttämättä mitään merkkiä ennen vioittumista. Edellisenä iltana hyvin toiminut tietokone voi seuraavana päivänä jäädä käynnistymättä kiintolevyn vian takia. Joskus saattaa käydä niin, että alustaa väärän kiintolevyn tai asentaa käyttöjärjestelmän kiintolevylle johon sitä ei ollut tarkoitus asentaa. Kaikissa tapauksisssa todennäköisyys tiedostojen menetykselle on suuri.

Pystymme palauttamaan tiedostot rikkinäiseltä kovalevyltä, ellei sen kovalevy ole täysin vioittunut. Jos kiintolevy on niin rikki, ettei käyttöjärjestelmä tunnista sitä, voimme yrittää kaivaa tiedostoja erikoisohjelmilla. Yleensä kopiointi onnistuu, mutta se riippuu kiintolevyn kunnosta ja joskus saamme palautettua vain osan tiedostoista.

Mikäli työ ei onnistu meiltä, tarjoamme maailmankuulujen yhteistyökumppaneidemme palveluja. Palvelun tuottaa maailman johtavana tietojen pelastamisen asiantuntijana tunnettu Twebs Oy:n , joka pelastaa vuosittain yli 25.000.000 gigatavua asiakkaidensa tiedostoja.

Voinko yrittää palauttaa tiedostoja itse?

Tiedostojen palautuksen kannalta on tärkeää, että toimet tietokoneella lopetetaan välittömästi siinä vaiheessa, kun levyrikko havaitaan. Useimmissa tapauksissa kaikki omat korjaus- ja asennustoimet voivat ylikirjoittaa levyllä olevaa dataa, jolloin tiedostojen palautuksen onnistuminen pienenee. Sammuta siis kone tai poista mustitikku asemasta heti, kun havaitse ongelmia kiintolevyn tai muistitikun käytössä.

Tiedostojen palautuksen hinta

Tiedostojen palautuksen hinta vaihtelee sen mukaan minkälaisesta viasta on kyse. Tarkka hinta-arvio saadaan ainoastaan tutkimalla vioittunut levy tai muistitikku.

Tiedostojen palautus rikkinäiseltä kovalevyltä
Tiedostojen palautus vialliselta kiintolevyltä tai muistitikulta.
Tiedostojen palautus, ilmainen analyysi

Tiedostojen palautus

  • Hintaalk. 70,00 €
  • HuoltoaikaSoita ja kysy lisää
  • Takuu -
Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Seunalantie 11 A 22,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Lue lisää yhteistyökumppanistamme
Twebs Oy:stä

nainen

Usein kysyttyä

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992