Tietokonehuolto - ATK-Tietofix

https://tietofix.fi

KANNETTAVAN AKUN VAIHTO

KANNETTAVAN TIETOKONEEN AKUN VAIHTO

Kannettavan tietokoneen näytön vaihto Kannettavan näytön vaihto Kannettavan tietokoneen näyttö rikki
Tuntuuko läppärin akku kuluvn loppuun omia aikojaan?

Kannettavan tietokoneen akun vaihto

Saat meiltä akun vaihtoon vuoden takuun ja alkuperäistä vastaavan laadukkaan tarvikeakun.

Voimme asentaa uuden akun vain muutaman tunnin, jos akku on saatavilla varastossa. Uuden kannettavan akun saapuminen voi kestää jopa 7-14 päivää, jos meidän on tilattava uusi.

Kuinka paljon maksaa läppäriin uusi akku?

Uusi akku on hintaluokassa 60-120 euroa. Vanhaa akkua ei tarvitse poistaa, eikä kannatakaan, jos käyttää vain verkkovirran kanssa. Vanha akku, vaikka ei kauan varausta pidäkään, toimii hyvänä suojana lyhytaikaisia virtakatkoksia vastaan.

Vinkkejä kuinka pidät kannettavan akun kunnossa.

1. Jos kannettavaa tietokonetta ei käytetä yli kahteen viikkoon, irrota akku ja verkkolaite tietokoneesta. Akku tyhjenee vähitellen myös silloin, kun tietokonetta ei käytetä, joten akku täytyy ladata kolmen kuukauden välein, jotta akun käyttöikä ei lyhene. Muussa tapauksessa akku ei välttämättä ota latausta vastaan eikä pysty pitämään latausta.

2. Akku tulisi säilyttää aina 10–30 ℃ asteen lämpötilassa. Ota myös huomioon, että kannettavan tietokoneen sisäinen lämpötila on huomattavasti ulkoista lämpötilaa korkeampi. Kaikki edellä mainittua lämpötilaa alhaisemmat lämpötilat heikentävät akun suorituskykyä. Jos akkua käytetään mainittua korkeammassa lämpötilassa, akun räjähtämisriski kasvaa.

3. Akun käyttöikä on normaaleissa olosuhteissa ja käyttöympäristössä noin 300–500 latauskertaa. Jos kannettavaa tietokonetta käytetään korkeassa tai alhaisessa lämpötilassa, se vaikuttaa akun latauskerroissa mitattavaan käyttöikään.

4. Älä säilytä akkua kosteassa tai kylmässä paikassa! Kosteus ja kylmyys voivat nopeuttaa akun tyhjenemistä. Akun sisällä olevat kemikaalit voivat huonontua, jos akku altistuu liialle kylmyydelle. Erittäin korkea lämpötila puolestaan suurentaa akun räjähtämisriskiä.

5. Pyri välttämään verkkolaitteen toistuvaa pistorasiasta irrottamista ja pistorasiaan kytkemistä, koska se lyhentää akun käyttöikää

6. Älä aseta kannettavaa tietokonetta tai akkua lämpöpatterin, takan, uunin tai minkään lämmönlähteen

KANNETTAVAN AKUN VAIHTO
 • Vaihtotyöt 45,00 €
 • HuoltoaikaSoita ja kysy
 • Takuu12kk
 • Puhelinnumero
 • 046 590 1992
 • Sähköposti
 • toimisto(at)tietofix.fi
 • Käynttiosoite
 • Killinkatu 4,
  08150 Lohja
 • Aukioloajat
 • Ma - Pe: 8:00 - 17:00
  La - Su: (sop. mukaan)
 • Tietokoneiden korjaus ATK-Tietofix - Paras ratkaisu tietokoneesi ongelmiin

  Asiakaspalvelu - ATK-Tietofix

  Usein kysyttyä

  Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
  Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
  Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
  Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

  Ei aina kannata osta uutta

  Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

  6:n kuukauden työtakuu
  Korjaukset heti samana päivänä
  Huolto ilman ajanvarausta
  Ilmaisen diagnoosin
  Oliko sinulla jotain kysyttävää?
  +358 46 590 1992
  Aukioloajat
  Aukioloajat
  Ma-Pe (8.00 - 17.00)
  Puhelinnumero
  Puhelinnumero
  046 590 1992
  Sähköposti
  Sähköposti
  toimisto (at) tietofix.fi
  Ennen huoltoa Usein kysyttyä Tietosuojaseloste Lähetä viesti
  Ylös