Ennen huoltoa Usein kysyttyä Hae reittiohjeet Seuraa huoltoa
Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava Huollon tilanne

Tervetuloatietokonehuoltopalveluihin!

Ma - Pe: 08.00 - 17.00 046 590 1992

Kovalevy rikki

  • Hintaalk. 45,00 €
  • Huoltoaika-
  • Takuu-
Puhelinnumero
046 590 1992
Käynttiosoite
Seunalantie 11 A 22,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)

Jos sinulla on lisäkysymyksiä

Hajosiko kiintolevy?

Kiintolevyn kloonaaminen rikkinäiseltä levyltä toiselle levylle

Tämä on ehkä ärsyttävin tilanne mihin tietokoneen käyttäjä voi törmätä. Kovalevy on kuitenkin se osa tietokoneesta, jolle kaikki data tallennetaan. Monelle tulee yllätyksenä, se tilanne kun kovalevy menee rikka ja data saattaa olla menetetty.

Ongelma ilmenee yleensä silloin, kun jotain yritetään tallentaa tai lukea vialliselta sektorilta. Mikäli jokin käyttöjärjestelmän tärkeistä tiedostoista sijaitsee viallisella sektorilla, estää tämä käyttöjärjestelmän käynnistymisen ja toimimisen normaalisti.

Pystymme kloonata tiedostot rikkinäiseltä kovalevyltä toiselle levylle, ellei sen kovalevy ole täysin vioittunut.

Kun haluat korvata tai vaihta vanha kovalevy, muista, että uuden kovalevyn täytyy olla samaa koko tai isompi. Jos kovalevy on pienempi kuin vanha, ohjelmamme huoma, että levy on pienempi kuin vanhna ja se ei suostuu kopioida tai kloonata uudelle levylle.

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?

Mikäli ongelma on koneen kiintolevyssä, korjauttamisen järkevyys pitää arvioida tapauskohtaisesti. Jos koneen muu laitteisto on käyttötarpeisiin ja nykypäivän vaatimuksiin nähden teholtaan riittävällä tasolla, voi kiintolevynkin vaihtaa tai vaihdattaa huoltoliikkeessä.

Jos kiintolevy vaihdetaan, vanha levy kannattaa korvata nopeammalla ja vakaammalla SSD-levyllä. SSD-massamuisti (Solid-State Drive) on massamuisti, joka ei sisällä lainkaan liikkuvia osia. Kannettavan perinteisen kiintolevyn korvaaminen SSD-massamuistilla voi nostaa merkittävästi kannettavan yleistä suorituskykyä ja tehdä näin kannettavan käytöstä entistä miellyttävämpää.

Voimme nopeuttaa hidasta tietokonettasi päivittämällä siihen uudenlaisen SSD-kiintolevyn. Näin vanhakin kone on jopa nopeampi kuin kaupasta ostettu uusi!

Lue lisää
nainen

Usein kysyttyä

Kannattaako vanhaa tietokonettani korjata?
Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.
Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.
Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.
Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992