Tietokonehuolto - ATK-Tietofix

Ennen huoltoa Usen kysyttyä Rekisteri- ja tietosuojaseloste Lähetä meille sähköpostia
Ennen huoltoa

Suosittelemme aloittamaan huollon vian selvityksellä, jonka jälkeen tiedämme missä vika on, miten korjaus tehtäisiin ja mitkä ovat arvioidut kustannukset. Vian selvityksen jälkeen olemme aina sinuun yhteydessä ennen korjauksen aloittamista.


Suorittamallamme työllä on kuuden kuukauden työtakuu! Takuu kattaa laitekorjaus- ja asennustyöt sekä osien sopivuuden, mutta ei ohjelmisto- tai käyttövirheitä.

Miksi kannattaa valita meidät?
Yhteystiedot
Ma-Pe (8.00 - 17.00)
Puh. 046 590 1992
Seunalantie 11 A 22, 04200 Kerava

Kannettavan tietokoneen akun vaihto
Tuntuuko läppärin akku kuluvan loppuun omia aikojaan?

Saat meiltä akun vaihtoon vuoden takuun ja alkuperäistä vastaavan laadukkaan tarvikeakun.

Voimme asentaa uuden akun vain muutaman tunnin, jos akku on saatavilla varastossa. Uuden kannettavan akun saapuminen voi kestää jopa 7-14 päivää, jos meidän on tilattava uusi.

Kuinka paljon maksaa läppäriin uusi akku?

Uusi akku on hintaluokassa 60-120 euroa. Vanhaa akkua ei tarvitse poistaa, eikä kannatakaan, jos käyttää vain verkkovirran kanssa.

Jos haluat tietää tarkan hinnan, laita sähköpostimme toimisto (at) tietofix.fi tietokoneen tiedot kuten merkki ja malli. Kannettavan akun vaihto hinta riippuu merkistä ja mallista.

Vinkkejä kuinka pidät kannettavan akun kunnossa.

1. Jos kannettavaa tietokonetta ei käytetä yli kahteen viikkoon, irrota akku ja verkkolaite tietokoneesta. Akku tyhjenee vähitellen myös silloin, kun tietokonetta ei käytetä, joten akku täytyy ladata kolmen kuukauden välein, jotta akun käyttöikä ei lyhene. Muussa tapauksessa akku ei välttämättä ota latausta vastaan eikä pysty pitämään latausta.

2. Akku tulisi säilyttää aina 10–30 ℃ asteen lämpötilassa. Ota myös huomioon, että kannettavan tietokoneen sisäinen lämpötila on huomattavasti ulkoista lämpötilaa korkeampi. Kaikki edellä mainittua lämpötilaa alhaisemmat lämpötilat heikentävät akun suorituskykyä. Jos akkua käytetään mainittua korkeammassa lämpötilassa, akun räjähtämisriski kasvaa.

3. Akun käyttöikä on normaaleissa olosuhteissa ja käyttöympäristössä noin 300–500 latauskertaa. Jos kannettavaa tietokonetta käytetään korkeassa tai alhaisessa lämpötilassa, se vaikuttaa akun latauskerroissa mitattavaan käyttöikään.

4. Älä säilytä akkua kosteassa tai kylmässä paikassa! Kosteus ja kylmyys voivat nopeuttaa akun tyhjenemistä. Akun sisällä olevat kemikaalit voivat huonontua, jos akku altistuu liialle kylmyydelle. Erittäin korkea lämpötila puolestaan suurentaa akun räjähtämisriskiä.

5. Pyri välttämään verkkolaitteen toistuvaa pistorasiasta irrottamista ja pistorasiaan kytkemistä, koska se lyhentää akun käyttöikää.

6. Älä aseta kannettavaa tietokonetta tai akkua lämpöpatterin, takan, uunin tai minkään lämmönlähteen

Kannettavan akun vaihto

  • Hinta60-120 €
  • Huoltoaika 1-2 tuntia
  • Takuu1 vuosi
Puhelinnumero
046 590 1992
Sähköposti
toimito(at)tietofix.fi
Käynttiosoite
Seunalantie 11 A 22,
04200 Kerava
Aukioloajat
Ma - Pe: 8:00 - 17:00
La - Su: (sop. mukaan)
ATK-Tietofix

Usein kysyttyä

Riippuu koneen iästä ja viasta. Kannettavaan tietokoneeseen kannattaa yleensä vaihtaa rikkoutunut kiintolevy, näppäimistö, näyttöpaneeli tai virtaliitin.

Riippuu koneen viasta. Yleensä huoltoon kuluu vain yksi arkipäivä. Tietokoneesi ei odota meillä huoltoa hyllyssä huolto aloitetaan heti.

Aikaa ei tarvitse varata. Voit tuoda koneesi huoltoomme ilman ajanvarausta liikkeen aukioloaikana. Tutkimme tietokoneesi ja selvitämme vian nopeasti.

Pöytäkoneen mukana ei tarvitse tuoda näyttöä tai kaapeleita, kannettavan tietokoneen mukana laturi/virtalähde on syytä ottaa mukaan.

Ei aina kannata osta uutta

Pyydä ilmainen korjausarvio jo tänään

6:n kuukauden työtakuu
Korjaukset heti samana päivänä
Huolto ilman ajanvarausta
Ilmaisen diagnoosin
Oliko sinulla jotain kysyttävää?
+358 46 590 1992

Tietokoneiden korjaus ATK-TIETOFIX - Paras ratkaisu tietokoneesi ongelmiin